Carmen Balagué apropa la Lectura Fàcil.

El passat dimarts 7 de maig, la coneguda actriu Carmen Balagué va fer una sessió de lectura dramatitzada de textos d’autors catalans adaptats a la Lectura Fàcil. L’acte es va realitzar a la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra.

Es va fer una tria de textos a partir de tres llibres de LF i els va llegir a tot el públic, conformat per un bon grup de lectors i lectores dels diversos clubs de lectura del Districe de Sant Andreu, de Barcelona.

Durant una hora vam gaudir de la narrativa de la Mercè Rodoreda, dels poemes de Joan Maragall i dels records d’infància de la Maria Àngels Anglada, gràcies a la lectura fresca, àgil i planera que ens va oferir la Carmen Balagué.

Què t'ha semblat?:
Aquesta entrada s'ha publicat en Agenda, III Liberart i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>