Construïm una baldufa

El proper dimarts 19 de març, de17.30 a19 h, la sala infantil de la  Biblioteca Bon Pastor s’omple de jocs tradicionals. Convidem a pares i mares, avis i àvies a fer un viatge en el temps i que us ajudin a construir una baldufa, tot explicant com jugaven a aquests jocs d’ara i de sempre: bitlles, patacons, domino, tancar la caixa…

Com ja sabeu tenim un fons especial de jocs i entreteniments que desperta l’interès de grans i petits.

És hora de jugar!!!

Què t'ha semblat?:
Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda, III Liberart. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>