Bon Viver d’Arts. Art fotogràfic: un taller intergeneracional

El proper dissabte 16 de març d’11 a 12.30 h a la sala infantil de la Biblioteca Bon Pastor farem un taller destinat al públic familiar. Els infants es faran una foto amb un membre de la seva família (pare, mare, avi…) i després tots dos decoraran un marc per lluir-la.

Us hi esperem!!!

Hi participen: AMPA CEIP Bernat de Boïl, AMPA Escola Bon Pastor, Pla de Barris Baró de Viver – Bon Pastor i Biblioteca Bon Pastor.

Què t'ha semblat?:
Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda, III Liberart. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>