Un avi molt misteriós

 I si el teu avi, no fos qui diu que és?

Mi abuelo el Presunto, de Paloma Bordons, explica la història de la Lola, una nena de 9 anys que viu amb la seva mare. Un dia, truquen a la porta i es presenta un vellet que diu que és el seu avi.  A partir d’aquell dia, la vida de la Lola s’omple de misteri. L’ancià te un maletí molt estrany, confón el seu nom amb el de la seva mare i segueix intensament la notícia de l’atracament a una joieria. El seu comportament comença a fer sospitar a la Lola. Realment aquest senyor és el seu avi? Per què apareix de sobte? D’on ve? Quin és el seu passat?

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta interessant i entranyable novel·la ha guanyat el premi Edebé de Literatura infantil i està recomanada per a nens i nenes a partir de 10 anys.

Què t'ha semblat?:
Aquesta entrada s'ha publicat en III Liberart i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>