Les àvies bressolen

A l’Espai Nadó de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra es va realitzar, a mitjans de febrer, una activitat plena de tendresa. Amb el nexe de les cançons de bressol es van unir tres generacions: àvies, mares i infants. El Grup d’Àvies dels Habitatges Joan Torras van recuperar les cançons de bressol de la seva infància i en la trobada habitual de mares de l’Espai Nadó de la Biblioteca,  les van cantar, com en la més pura tradició oral, als infants.  Va ser una jornada molt emotiva i nostàlgica. Amb el material recollit es va elaborar un cançoner i es va repartir entre les participants i assistents.

Què t'ha semblat?:
Aquesta entrada s'ha publicat en Creacions i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>