Pati de llibres!

Dissabte 26 de novembre d’11.30 a 13.30h. Escola Bernat de Boïl.

Aquest és l’any del ratpenat!

 Us volem informar que el proper dissabte 26 de novembre tindrem una gran Festa de Por a l’Escola Bernat de Boïl. Serà una festa per a tothom, grans i petits. Tindrem contacontes, titelles i varietat de tallers.

 Esperem que us agradi, esteu convidats!

Què t'ha semblat?:
Aquesta entrada s'ha publicat en Agenda i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>