Jocs d’àvia

El passat 28 de maig el pati de la biblioteca es va transportar en el temps: de la mà de la Paqui, l’àvia de la Mariona, van aparèixer dibuixades tres xarranques i un circuit de xapes! També hi havia gomes i cordes de saltar i un mocador disposat a ser atrapat.

Els nens i nenes van descobrir algun dels jocs que abans, a l’època dels seus avis, es jugaven al carrer amb molta imaginació i pocs elements. S’ho van passar d’allò més bé!!!

jocs d’àvia
Què t'ha semblat?:
Aquesta entrada s'ha publicat en III Liberart i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>