Els beneficis de les plantes: el romaní

El dimarts 7 de maig a la sala d’actes de la biblioteca La Sagrera-Marina Clotet, el senyor Josep M. Huguet, diplomat en fitoteràpia, ens va parlar dels beneficis de les plantes, en concret, del romaní. Posteriorment, els altres dimarts del mes de maig ens va parlar també dels beneficis de la farigola, la sàlvia i la menta.

 Aquestes activitats estan relacionades amb l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat entre Generacions.

 

Què t'ha semblat?:
Aquesta entrada s'ha publicat en Agenda, Sin categoría i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>