L’afició del meu avi

Fa temps que un nen de la biblioteca no parava de dir-nos com de boniques eren les maquetes que feia el seu avi… Fins que un dia el varem convèncer de que ens el portés a la sala infantil, a l’avi amb les seves creacions. L’avi, que va resultar ser d’allò més salat, ens va explicar la història de la seva afició: va ser a partir de que el seu nét li demanés una caseta de joguina que va començar a fer-les i encara no ha parat. N’ha fet una per a cada nét i néta, fins i tot una reproducció del Camp Nou! I també, i aquesta és la que més ens ha agradat a nosaltres, la casa on vivia quan era petit, que s’ubicava justament al lloc on anys després es va aixecar la nostra biblioteca. Doneu-hi un cop d’ull!

Què t'ha semblat?:
Aquesta entrada s'ha publicat en Creacions, III Liberart i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>