Institut de l’Envelliment

L’Institut de l’Envelliment és una fundació privada impulsada per la Universitat Autònoma de Barcelona per a potenciar la recerca científica i la transferència de coneixements en l’àmbit sociosanitari i dels serveis socials per tal d’ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones grans i adaptar la societat al repte de l’envelliment.

Què t'ha semblat?:
Aquesta entrada s'ha publicat en III Liberart i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>