AFAB – Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Barcelona

L’Associació de Familiars amb Malalts d’Alzheimer de Barcelona es va crear el 1986 i va ser la primera entitat de les seves característiques que va funcionar a Espanya. Recentment ha impulsat un projecte de voluntariat per recolzar el familiars dels malalts d’Alzheimer, que pretenia cridar l’atenció sobre la importància de tenir cura dels curadors, oferir-los amistat, col·laboració i companyia.

Aquesta malaltia afecta normalment al malalt, però també als familiars, en especial, a aquells que tenen cura dels malats. La major part d’aquests malalts no ingressa a l’hospital sinó que viu a casa seva o amb la seva família.

Els malalts d’Alzheimer requereixen molta atenció i, sovint, la dedicació exclusiva d’una de les persones del seu entorn.

Què t'ha semblat?:
Aquesta entrada s'ha publicat en III Liberart i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>