III Taller interdisciplinar Liberart

Aquí teniu la informació sobre el III Taller interdisciplinar del Liberart dirigit a profesors de primària i/o secundària i educadors. Aquest any es promourà l’ús de les fonts orals a l’aula com a recurs pedagògic, mitjançant la metodologia coneguda com Història Oral.

Les places són limitades i cal fer inscripció.

 

 

Què t'ha semblat?:
Aquesta entrada s'ha publicat en Agenda, III Liberart i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>