Sac de rondalles : Contes a la mà

La Georgina Llapis  ens va explicar un munt de contes el dijous, 22 de novembre de 2012 a la sala d’actes de la biblioteca La Sagrera-Marina Clotet. Un dels contes que ens va explicar va ser el conte de l’avi Genís. Teniu ganes d’escoltar-lo? Doncs aquí tenim el vídeo que hem preparat!

Aquesta activitat està relacionada amb l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional, tema central del LIBERART III.

Què t'ha semblat?:
Aquesta entrada s'ha publicat en Agenda, Sin categoría i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>