Escacs a la Biblioteca

Durant tots els dijous del mes de novembre a la Biblioteca Trinitat Vella-J. Barbero hem estat jugant a escacs nens, joves, adults i gent gran. Ha estat una experiència molt positiva perquè ens ha permès aprendre, ensenyar i sobretot tenir moltes ganes de jugar.
Alguns veïns i veïnes s’han acostat a jugar i a aprendre sobre aquest joc i s’ha creat una relació entre adults i joves que ha permès que ens coneguéssim una mica més entre tots i que la relació girés al voltant d’un tema i un lloc en concret: els escacs i la Biblioteca.
Alguns dels joves han creat l’hàbit de venir cada dia a la Biblioteca i demanar un dels dos taulers d’escacs que tenim i estar una estona concentrats en aquest joc.
Volem agrair especialment al Youssef, dinamitzador de l’activitat, per l’entusiasme que ha sabut transmetre, per la seva manera de portar les sessions i també per la paciència demostrada!
Esperem tornar a realitzar ben aviat aquesta activitat! Estareu informats!

Què t'ha semblat?:
Aquesta entrada s'ha publicat en Agenda i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>