“El meu avi” de Marta Altés

“El meu avi es fa gran….
Però ell és així…I per això l’estimo tant.”

Amb il·lustracions plenes de tendresa i sentiments es narra en aquest conte de Marta Altés l’especial i bonica relació entre un avi i el seu nét. L’avi es pot sentir sol,  pot oblidar-se de les coses,  no pot reconèixer, no veure molt… Coses que són delicades però el nét fa que es tingui una sensació que potser no ho són tant, o si més no, no ho semblen.

Què t'ha semblat?:
Aquesta entrada s'ha publicat en Flash i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>