Dark Shadows, nova pel·lícula de Tim Burton!

Dark Shadows és una pel·lícula dirigida per Tim Burton i s’espera la seva estrena durant aquest any 2012.
Basada en la sèrie gòtica del mateix nom, la pel·lícula serà produïda i protagonitzada per Johnny Depp, que es confessa fanàtic de la sèrie durant la seva infantesa. Depp, que encarnarà a un vampir, compartirà cartell amb Helena Bonham Carter (dòna del director i fixe també a totes les seves pel·lícules), Michelle Pfeiffer, Jonny Lee Miller i Chloë Moretz.

Sinopsi

Any 1752, Joshua i Naomi Collins, amb el seu jove fill Barnabas, sarpen en vaixell des de Liverpool per començar una nova vida a Amèrica.
Però un oceà no és suficient per escapar d’una misteriosa maledicció que ha marcat la seva familia. Dues dècades després d’aquest viatge, Barnabas (Johnny Depp) té el món als seus peus, o almenys la ciutat de Collinsport, Maine. Barnabas és ric, poderós i un playboy en tota regla fins que comet l’error de trencar el cor d’Angelique Brouchard (Eva Green), una bruixa, en el sentit complert de la paraula, que castigarà a Barnabas a un destí pitjor que la mort…el convertirà en un vampir i després l’enterrarà viu.

Dos-cents anys més tard, Barnabas surt del seu captiveri per trobar-se amb un món molt diferent al que coneixia. Tornarà a Collinwood Manor per descobrir que el seu estatus ha caigut en desgràcia. Els descendents dels Collins tampoc ho han tingut millor, cadascún d’ells amaga obscurs secrets de “mira’m i no em toquis”. La matriarca Elizabeth Collins Stoddard (Michelle Pfeiffer) ha contractat a la Dra. Julia Hoffman (Helena Bonham Carter) per a que l’ajudi amb els seus problemes familiars. A la residència dels Collins, Barnabas es creuarà amb altres familiars durs de pelar. El germà d’Elizabeth, Roger Collins (Jonny Lee Miller), la rebel filla Carolyn Stoddard (Chloë Moretz) i el seu germà de 10 anys David Collins (Gulliver McGrath). El misteri s’extendrà més enllà de la familia, afectant també al porter de la mansió, Willie Loomis (Jackie Earle Haley), i a la mainadera de David, Victoria Winters (Bella Heathcote).

Què t'ha semblat?:
Aquesta entrada s'ha publicat en Sin categoría i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Dark Shadows, nova pel·lícula de Tim Burton!

  1. Vanessa Liebanes Cejudo diu:

    Crec que la pelicula pot estar molt interresant , perquè tracta de un vampir que quant era humà era un ric que pensava en ell mateix i que ara que es un vampir i ha passat dos-cents anys des de alehores, ara tè la oportunitat de arreglar els errors del passat ayunant als descendents de la seva familia caiguda ara
    en desgràcia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>