Pati de llibres!!!

El dissabte 26 de novembre d’11.30 a 13.30h a l’Escola Bernat de Boïl varem gaudir d’un matí terroríficament divertit!!!

Es van realitzar diversos tallers de manualitats i maquillatge, preparats per les AMPA, i un patí de llibres amb històries sobre vampirs, ratpenats i contes de por, preparat per la biblioteca, on varem repartir: Els vampirs una guia de lectura.

A més a més, en David Beltran, del grup de titelles FILIDRAP, ens va fer batre les ales de la imaginació amb un conte de collita pròpia que narra la història d’un vampir dolentíssim i d’un ratpenat molt eixerit, tot acompanyat d’unes fantàstiques titelles que van encantar tant a grans com a petits!!!

Si voleu veure més fotos: Pati de llibres

Què t'ha semblat?:
Aquesta entrada s'ha publicat en Creacions i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>